Головна » 2017 » Червень » 23 » Що заважає хорошим дівчаткам бути щасливими?
19:54
Що заважає хорошим дівчаткам бути щасливими?

З дитинства нам прищеплюють певні стереотипи: дівчатка повинні бути охайними, вести себе добре, що не скандалити, підкорятися чоловікові. 

Ми дорослішаємо, і стереотипи вкорінюються, але вже ми самі себе контролюємо: вчимо мови, дотримуємося етикет, покірно вислуховуємо всі невдоволення начальства, терпимо скандальну подругу. На голову собі залишилося одягнути тільки німб блискучий, а хотілося б корону. 

Але немає, як же я можу кинути роботу, в якій нехай і не всі добре, зате стабільно. Стабільна зарплата, начальство начебто не ображає і колектив хороший. А то, що голова стала боліти частіше і втоми більше - це дрібниці. Відносини з молодою людиною: він, звичайно, не Ален Делон, але турботливий. Хоча я божеволію по брюнетам, а він блондин, і мені хочеться зовсім іншого у відносинах. Як я його кину, він же мене любить, і я його начебто теж. Підстригтися коротко, завжди хотілося. Але це ж волосся, і відростити буде не просто, обрізати завжди встигну. Такі або подібні думки приходять не раз в нашому житті. Але мама вчила бути гарною дівчинкою, все зважувати, не робити поспішних висновків. 

Тому коли приходять такі думки, ми купуємо нову сукню, фарбуємо волосся в черговий модний колір або просто їдемо на час кудись, або просто до батьків. Зміни є, але вони незначні і душа ніби спокійна. Потім знову в ту ж колію і періодичні думки про те, як все набридло і хочеться кинути і поїхати. Ми чекаємо звільнення, щоб висловити те, що накопичилося і боїмося, що якщо висловимо раніше, то життя стане важкою в цій компанії. 

Що заважає хорошим дівчаткам бути щасливими?Я зрозуміла одне, що коли про щось думаєш треба робити. А якщо не виходить робити, значить треба і не думати про це. А так, постійно думати про звільнення, і при цьому працювати далі не можна. Періодично хотіти підстригтися і продовжувати відрощувати. А може, варто вже змінити щось і подивитися що вийде. Якщо не вийде зі стрижкою - відрощувати волосся. А якщо вийде - то це стільки принесе енергії та адреналіну, а реакція оточуючих чого вартий. Часом хоча б просто подив. 

І головне, що все не висловлене, всі ці емоції зберігаються в глибині душі. А від цього і стреси (восени вони особливо відчуваються) і, звичайно, всі можливі хвороби. Є думка, що наші хвороби не просто так. Це організм сигналізує, що пора, щось міняти. 

Робота для тебе в тягар, значить, і збільшує скоро. Це безперечно сигнал, пора щось змінювати. 

Коли робота в задоволення - хворієш рідше (перевірено). А все, тому що на улюблену роботу йти хочеться. Тоді організм протистоїть будь-яким вірусам. Отримання в житті задоволення - це одне з найпотужніших захисних засобів. 

Завжди тримаємо все в собі, ми ж сильні. 

І звичайно дорослі, тепер уже не можна затупотіти ногами як в дитинстві і поплакати досхочу. Ну, тільки іноді, коли двері закриті і ти наодинці з собою. І всі ці Не вихлюпнути емоції тримаєш в собі. Але ж вони ж нікуди не йдуть, вони переходять в болі в спині, в озлобленість, нервовість. Може часом все-таки варто висловити начальнику, що ти про нього думаєш (відчайдушний крок, звичайно). А потім звільниться і знайти роботу до душі або просто зайнятися улюбленою справою. Або поговорити з чоловіком (МЧ) висловити всі образи, а може просто посваритися. Кажуть, загострює почуття. 

Що заважає хорошим дівчаткам бути щасливими?Треба вміти йти з нецікавого фільму, розлучатися з нецікавими людьми і змінювати роботу, яка не приносить задоволення. Чи не засмічувати своє життя непотрібним спілкуванням. 

Але ми ж все-таки леді, і не завжди можемо собі це дозволити, тому є кілька способів: збирайте тріснути посуд, надколоти (використовувати її небажано) а ось побити собі на втіху - чому б і ні. 

Грайте у великий теніс з другою половиною, все, що хочеться висловити один одному помітно піде, з черговим ударом ракетки. Знову ж і для здоров'я корисно. 

Танці, всілякі види спорту - там, де йде витрата енергії, допомагає зняти накопичений негатив. 

І найпростіше це стати під душ - вода віднесе з собою всі неприємності, змиє все не гарне. 

І будьте щасливі! 

Переглядів: 447 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar